pellatv
Live

Τζιτζικώστας και δήμαρχοι στον εισαγγελέα για την ΕΥΑΘ

Στον εισαγγελέα προσφεύγουν σήμερα στις 13.30 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης, για το θέμα της ΕΥΑΘ.

Μετά την πολυήμερη ταλαιπωρία που προκάλεσε σε όλη τη Θεσσαλονίκη η σημαντικότατη βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ που τροφοδοτεί με νερό τη Θεσσαλονίκη από τις πηγές της Αραβησσού, ο περιφερειάρχης και οι δήμαρχοι, παρά την εισαγγελική παρέμβαση αποφάσισαν κι αυτοί να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, προφανώς για να αναζητήσουν πλέον ποινικές ευθύνες και να συζητήσουν με τον εισαγγελέα τις δυνατότητες παρέμβασης για να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση, αλλά κυρίως για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιους τις έχουν για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με την υδροδότηση της πόλης.

Επισημαίνεται ότι συζήτηση αναμένεται να γίνει και στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι ορισμένη για σήμερα, καθώς δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος υπέβαλαν ερώτημα, προκειμένου να γίνει συζήτηση για την ΕΥΑΘ, ενώ το σώμα θα ενημερώσει και ο περιφερειάρχης, για τα αποτελέσματα της σημερινής αυτοδιοικητικής παρέμβασης στον εισαγγελέα.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη