pellatv
Live

Επισκεπτήριο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

Στις φυλακές της Αδριανούπολης βρίσκονται για 36η ημέρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.

Σήμερα για πέμπτη φορά θα δουν τους γονείς τους. Το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 τo μεσημέρι και όπως είναι αναμενόμενο, το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω των ημερών του Πάσχα.

Μια σημαντική διαφορά, σε σχέση με τα προηγούμενα επισκεπτήρια είναι πως οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ίσως δουν τα παιδιά τους, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο, θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

 

Δημοσιεύτηκε στις 6 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη