pellatv
Live

Σύλληψη ενηλίκου με δεντρύλλια κάνναβης

Το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη στα Γιαννιτσά ένας άντρας, με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης. Εξεταζόμενος ο δράστης, δήλωσε ότι στην αυλή της οικίας του καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης.

Κατά τη μετάβαση των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, στην οικία του ανωτέρω δράστη, εντοπίστηκε ένας 37χρονος, να εξέρχεται από αυτήν, αφού προηγουμένως είχε προβεί σε εκρίζωση δώδεκα δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους από 0,40 έως 1,10 μέτρα, με σκοπό να τα εξαφανίσει, τα οποία όμως βρέθηκαν σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και κατασχεθήκαν.

Σε άλλο σημείο της αυλής βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχεθήκαν άλλα τρία καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 μέτρων και εντός της οικίας βρέθηκαν και κατασχεθήκαν τρεις νάιλον σακούλες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 198 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουνίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα