pellatv
Live

Ψηφιακές κάμερες στις λεωφορειολωρίδες τοποθετεί ο ΟΑΣΘ

Νέες ψηφιακές κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου να ενταθούν οι έλεγχοι στους παραβάτες οδηγούς.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης, έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν οι ψηφιακές κάμερες. Όπως είπε ο ίδιος οι κάμερες θα μπορούν να τοποθετηθούν σε περίπου 30-40 σημεία των λεωφορειοδρόμων.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Υπάρχει πραγματική κατάληψη στις λεωφορειολωρίδες από ασυνείδητους οδηγούς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτίδης, ο οποίος σημείωσε ότι οι απαραίτητες εργασίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει με μεγαλύτερη ένταση η ψηφιακή καταγραφή των παραβάσεων σε βάρος όσων κινούνται ή σταθμεύουν στις λεωφορειολωρίδες.

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ ανέφερε ότι ο Οργανισμός όφειλε να απαντήσει στον κ. Μπουτάρη και να «βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση» ενώ τόνισε ότι «και στο παρελθόν ο δήμαρχος έχει αναφερθεί απαξιωτικά για τον ΟΑΣΘ με ανακριβή στοιχεία».

 

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».