pellatv
Live

Εργασίες και επισκευές αθλητικών χώρων σε Εξαπλάτανο, Προμάχους και Σωσάνδρα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούν στο έργο συντήρησης και παρεμβάσεων στα γήπεδα Εξαπλατάνου, Προμάχων και Σωσάνδρας.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου Εξαπλατάνου έγιναν εργασίες επισκευής και συντήρησης, με χρωματισμούς, εσωτερικά κουφώματα και κατασκευή ψευδοροφής από γυψοσανίδα.

Επιπλέον, εργασίες επισκευής και συντήρησης πραγματοποιήθηκαν και στα αποδυτήρια του γηπέδου της Σωσάνδρας, με χρωματισμούς και επισκευή της στέγης.

Στον αθλητικό χώρο του γηπέδου των Προμάχων, έγινε ανακατασκευή της περίφραξης, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια στους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων και να αποτρέπεται η είσοδος μη εξουσιοδοτημένων ατόμων ή ακόμα και ζώων στον χώρο του γηπέδου. Επιπλέον, πίσω από τις εστίες ανακατασκευάστηκαν τα κιγκλιδώματα ασφαλείας, ύψους τεσσάρων μέτρων. Επιπρόσθετα, εγκαταστάθηκαν δύο φωτιστικά σώματα χαμηλής κατανάλωσης τεχνολογίας LED.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου, ανέρχεται σε 30.875,70 ευρώ (με το ΦΠΑ).

Δημοσιεύτηκε στις 4 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:40 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

10:38 - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-‘’ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ’’

09:33 - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΚΗ ΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ

10:57 - Ενημέρωση για την ενοικίαση και την επανέναρξη λειτουργίας του αναψυκτηρίου στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών

09:54 - Εκδήλωση του έργου “XGain” -Ψηφιακή συνδεσιμότητα και ψηφιακές υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους των αγροτικών περιοχών της ΠΚΜ

09:53 - Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:49 - Βιβλιοπροτάσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας για τον Ιούνιο 2025

11:47 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣ

11:45 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος: «Αναγκαία η στήριξη των πολυτέκνων»

11:43 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ