pellatv
Live

Στη φυλακή τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με τα αντικαρκινικά

Στη φυλακή οδηγούνται οι τέσσερις από τους κατηγορούμενους που φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αντικαρκινικά φάρμακα. Μετά τις πολύωρες απολογίες τους χθες ενώπιον της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς με σύμφωνη εισαγγελική γνώμη κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Πρόκειται για δύο νοσηλεύτριες του Λαϊκού νοσοκομείου, έναν πρώην νοσηλευτή του ίδιου νοσοκομείου και έναν ιδιώτη φαρμακοποιό.

Ο δεύτερος κύκλος απολογιών των κατηγορουμένων συνεχίζεται και σήμερα. Συνολικά 12 εμπλεκόμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως εγκέφαλος 70χρονος Αιγύπτιος καθώς και δύο γιατροί.

Μετά το τέλος όλων των απολογιών οι δικαστικοί λειτουργοί θα αποφανθούν για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων ανάλογα με το βαθμό εμπλοκής τους στην υπόθεση.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:55 - Κυριακή 23 Φεβρουαρίου – Εκδήλωση μνήμης για τα Τέμπη στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

15:11 - Συνάντηση της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνάς Αηδονά με τους Δημάρχους της Π.Ε. Πιερίας – Δύο νέα σχολεία κατασκευάζονται στην Πιερία με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

15:04 - Συνελήφθη σεκιούριτι που ξέχασε ανοιχτές τις μπάρες στις γραμμές του ΟΣΕ στη Χαμοστέρνας

14:56 - Σαντορίνη: Ουρές στα πρακτορεία, άρον άρον φεύγουν από το νησί -«Το βράδυ κοιμήθηκα στο γκαράζ, στο αυτοκίνητο»

14:49 - Στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων η Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων

14:46 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Στον Πλαταμώνα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το 5ο δωρεάν ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή, απόφραξης αεραγωγού «Πνιγμονή» και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

13:49 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για απόπειρα ληστείας

13:46 - Εκδήλωση παρουσίασης «έξυπνου και ψηφιακού θερμοκηπίου» από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και τη Cisco

13:45 - Α. Τζιτζικώστας: «Στις 5 Μαρτίου θα παρουσιάσω το σχέδιο δράσης για την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία»

13:42 - Στην ΚτΥπ για το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών, ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης