pellatv
Live

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από εξοχικές κατοικίες και τροχόσπιτα στη Χαλκιδική

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών από εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 42, 43 και 51 ετών, καθώς και ενός 50χρονου ημεδαπού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ στην κατοχή τους είχαν εντοπισθεί διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι από το Δεκέμβριο του 2016 έως και το Φεβρουάριο του 2018, ενέχονται σε 18 περιπτώσεις κλοπών από εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική, από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, ενώ η συνολική λεία τους υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα