pellatv
Live

Με άμμο θα στρωθεί η Πλατεία Αριστοτέλους για το τουρνουά Beach Volley

Με άμμο πρόκειται να καλυφθεί στις αρχές Ιουνίου, για δεύτερη φορά μετά από έξι χρόνια, η πλατεία Αριστοτέλους.

Περιμετρικά θα στηθούν κερκίδες, στη μέση της πλατείας θα τοποθετηθεί το φιλέ και όλα πλέον θα είναι έτοιμα για το τουρνουά Beach Volley.

Το «Thessaloniki Masters 2018» θα διεξαχθεί από τις 7-10 Ιουνίου και 1.000 θεατές, οι οποίοι θα είναι στις εξέδρες, θα μπορούν να απολαύσουν, καρφιά, μπλοκ και εκπληκτικές άμυνες στην καυτή άμμο.

Παράλληλα γνωστά ονόματα του αθλητισμού, όχι, μόνο, από το άθλημα της πετοσφαίρισης, αλλά και από το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, πρόκειται να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο volley πάνω στην άμμο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει με τους προκριματικούς αγώνες την Πέμπτη 7 Ιουνίου στη Μίκρα, στους οποίους μπορούν να πάρουν μέρος πάνω από 100 ομάδες.

Οι 24 ομάδες, οι οποίες θα διακριθούν, θα δώσουν «μάχες» πάνω στην άμμο, στο γήπεδο της πλατείας Αριστοτέλους. Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, θα προσφέρουν θέαμα οι ομάδες των γυναικών και το Σάββατο 9 Ιουνίου οι ανδρικές ομάδες. Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες Beach Volley.

Καθ όλη τη διάρκεια του «Thessaloniki Masters 2018» θα διεξάγονται παράλληλες εκδηλώσεις, με επισκέψεις σχολείων, σωματείων και συλλόγων προκειμένου να μυηθούν στην τεχνική του αθλήματος.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Beach Volley με γνωστά ονόματα του αθλητισμού, τα οποία θα αναμετρηθούν πάνω στην άμμο. Πρόκειται για το «All Star Games», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων.

«Είναι μια προσπάθεια για να αναδείξουμε διάφορα αθλήματα, τα οποία τα παρουσιάζουμε μέσα από εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης. Μετατρέπουμε κεντρικούς χώρους σε γήπεδα, όπως έγινε με το Volley, όπως θα γίνει την Κυριακή με το Handball, ενώ θα ακολουθήσει το Basket στη Νέα Παραλία και το Beach Volley στην Αριστοτέλους», δήλωσε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Το «Thessaloniki Masters 2018» διοργανώνεται από τον δήμο Θεσσαλονίκη, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Α.Ε.Ν. «Αγ. Τριάδος».

Η διοργάνωση αναμένεται να λάβει το πράσινο φως κατά τη συνεδρίαση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου.

 

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»

10:15 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου: Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό

10:14 - Νατσιός: «Η οικογενειοκρατία ταυτίζεται με τη διαφθορά και τη διαπλοκή»

10:11 - Λάκης Βασιλειάδης: Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Ερώτησης για Επαγγελματίες σε χωριά – οικισμούς δημοτικών ενοτήτων μεταξύ 500 και 1500 κατοίκων που πρέπει να δικαιούνται τη φορολογική έκπτωση 50% στο εισόδημα

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»