pellatv
Live

Εγκαινιάζεται ψυχιατρικό τμήμα στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο»

Η έναρξη λειτουργίας του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» εγκαινιάζεται την ερχόμενη Τρίτη, 29 Μαΐου.

Το τμήμα θα παρέχει υπηρεσίες υγείας σε ασθενείς χρήζοντες ψυχιατρικής νοσηλείας, επιδιώκοντας την άρτια λειτουργία ενός δημόσιου κλινικού περιβάλλοντος ψυχιατρικής φροντίδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το νεοσυσταθέν Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας στελεχώνεται με ανθρώπινο δυναμικό το οποίο διαθέτει γνωστική επάρκεια, ώστε να προβεί στον κατάλληλο θεραπευτικό σχεδιασμό, στην παρακολούθηση και εκτίμηση των ψυχολογικών και σωματικών αναγκών των ασθενών, καθώς και στην πρόληψη απρόβλεπτων επειγουσών καταστάσεων».
«Η δυναμικότητα του Τμήματος ανέρχεται σε δώδεκα κλίνες και ο χώρος στον οποίο αυτές αναπτύσσονται πληροί το σύνολο των απαιτήσεων και προδιαγραφών λειτουργίας μιας ψυχιατρικής κλινικής, αξιοποιώντας και αναβαθμίζοντας την υφιστάμενη κτιριακή υποδομή και τις επί συνόλου παροχές υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».