pellatv
Live

Αύριο η κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων της Κεντρικής Μακεδονίας για το θέμα των Σκοπίων

 

Πραγματοποιείται αύριο στη Θεσσαλονίκη η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργου Πατούλη, καθώς και εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.

Η κοινή συνεδρίαση έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.

Την πρωτοβουλία για τη σύγκληση της κοινής συνεδρίασης έχουν ανακοινώσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου.

Η κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 6.00’ το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305), στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, τα Επιμελητήρια, τα Πανεπιστήμια, οι Ιερές Μητροπόλεις και Φορείς της Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

19:34 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1-6/9) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

19:32 - Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την εκδημία του π. Ιωάννη Τσαρούχα

19:28 - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο διδακτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

19:26 - ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ KΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ θεατρική παράσταση Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

19:22 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ

10:55 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα.

10:52 - Ανακοίνωση: Κανονικά, βάσει προγράμματος, η αποκομιδή απορριμμάτων την Παρασκευή 15 Αυγούστου