pellatv
Live

Να εισβάλλουν στο ΥΜΑΘ προσπάθησαν εργαζόμενοι των νοσοκομείων

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όταν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία που πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία στο κέντρο της πόλης επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του κτηρίου.

Συγκεκριμένα, όταν οι οι διαδηλωτές έφθασαν στο ΥΜΑΘ ζήτησαν να εισέλθουν στο κτήριο προκειμένου να συναντήσουν την υπουργό Μακεδονίας Θράκης, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό, καθώς η κ. Νοτοπούλου απουσιάζει. Στη συνέχεια επικράτησε ένταση μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών με τους δεύτερους να προσπαθούν να εισέλθουν στο κτήριο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, άφησε επίσης αιχμές κατά της υπουργού Μακεδονίας - Θράκης.

«Δεν ξέρω αν μαζί με το υπουργείο πήρε και τις αρμοδιότητες της προισταμένης του πρωθυπουργικού γραφείου», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πάντως, σε λίγη ώρα αντιπροσωπεία των διαμαρτυρόμενων αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξάνθο.

 

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:07 - Η Κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού στην Πατρίδα Βέροιας (16-23 Μαρτίου 2025)

13:02 - : Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2025

11:41 - Αύριο Σάββατο 8 Μαρτίου στη Λεπτοκαρυά το 7ο δωρεάν ενημερωτικό – εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή, απόφραξης αεραγωγού και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

10:35 - Ε.Σ.Α.μεΑ.: 1ο Ογκολογικό Συνέδριο Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδος- Κήρυξη εργασιών από τον Ι. Βαρδακαστάνη

11:47 - Χαλκιδική: Τρεις νεαροί καλλιεργούσαν κάνναβη σε άδειο συγκρότημα κατοικιών στην Κασσάνδρα -Συνελήφθη ο ένας

11:40 - Χρηματιστήριο Αθηνών: Στις 1.637,58 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,44%

11:37 - Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και τραυμάτισε δικαστικό επιμελητή για να ματαιώσει εκτέλεση απόφασης προσωποκράτησης!

11:32 - Ημαθία: Στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι ο 17χρονος που τον παρέσυρε τρένο -Δίνει κατάθεση ο μηχανοδηγός

09:52 - Μιχάλης Κατρίνης: Η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη ούτε του ελληνικού λαού, ούτε των Ευρωπαίων

09:49 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού σε Μόναχο, Βουκουρέστι και Βελιγράδι