pellatv
Live

Κύπρος: Εντοπίστηκαν τα δύο εντεκάχρονα παιδιά που είχαν απαχθεί

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες αρχές, ενώ ο 35χρονος δράστης συνελήφθη.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης τα δύο αγόρια εντοπίστηκαν από την αστυνομία σχεδόν επτά ώρες μετά την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία τους.

Τα 11χρονα αγόρια εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, κοντά στο σχολείο.

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δράστης, ο οποίος οδηγείται για ανάκριση.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου είπε ότι πιθανό κίνητρο του δράστη ήταν τα λύτρα αλλά είναι κάτι το οποίο θα διερευνήσει η αστυνομία. «Μέσα από την σωστή ανάλυση πληροφοριών είχαμε την κατάληξη που ήθελαν όλοι. Τα παιδιά είναι καλά,ο δράστης έχει συλληφθεί, δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία. Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες και τα κίνητρα που υπάρχουν, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι τα λύτρα.

Τα συγχαρητήριά του στην Αστυνομία Κύπρου και σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας, για την τιτάνια επιχείρηση αλλα και σε ολους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων, έδωσε μέσω Twitter  ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

https://twitter.com/AnastasiadesCY/status/1044560365370187776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1044560365370187776&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Fnews%2Fkosmos%2Fstory%2F148174%2Fkypros-entopistikan-ta-dyo-entekaxrona-paidia-poy-eixan-apaxthei

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:05 - Υποβολή Αιτήσεων Προγραμμάτων Μελισσοκομίας έως 30-5-2025

11:02 - Γιώργος Καρασμάνης: Με βαθειά θλίψη και απέραντο σεβασμό, αποχαιρετώ τον Πέτρο Μολυβιάτη

10:58 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08:52 - Υπογράφτηκε το συμβόλαιο κυριότητας του πρώην Στρατοπέδου Δούμτσα Μαργαρίτη στο Δήμο Σκύδρας

18:01 - Σοσιαλδημοκρατία: Ισορροπία πολιτικού ορθολογισμού και φαντασίας εν μέσω δημοσιονομικών κανόνων

10:56 - Λάκης Βασιλειάδης: Και επίσημα η έγκριση για προκήρυξη των 10 θέσεων ιατρών στα Νοσοκομεία μας

10:54 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση για τις υγειονομικές μονάδες στα νησιά και στις παραμεθόριες περιοχές

10:51 - Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης : Ανθοέκθεση 2025:Γιορτή Χρωμάτων, Χορού και Μουσικής

10:43 - 3ο Axios Running Festival. Την Κυριακή 18 Μαΐου ζήστε την εμπειρία!

07:57 - ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ