pellatv
Live

Συμμετοχή Δήμου Έδεσσας στην Philoxenia

Στην 34η Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στη Helexpo στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμος Έδεσσας για ακόμη μια χρονιά, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.
Στο πολύ όμορφα και λειτουργικά διαμορφωμένο περίπτερο του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν και τοπικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που πρόβαλαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα stand.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες και άνθρωποι του τουρισμού για την Edessa City Card, το οργανωμένο τουριστικό πακέτο που αφορά το σύνολο των επισκέψιμων χώρων στους Καταρράκτες, τους Μύλους και το Βαρόσι, όπως επίσης και άλλα πλεονεκτήματα που έχει ο χρήστης της στην πόλη της Έδεσσας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, για το οποίο ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ διεκδικούν τη βράβευσή του, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και υλοποίησης, σε σημαντικούς διαγωνισμούς καλών πρακτικών!

Στόχος των τελευταίων ετών είναι η εξωστρέφεια του τουριστικού μας προϊόντος, προκειμένου να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσει να έχει την ανοδική πορεία που παρουσιάζει ως τουριστικό προορισμός, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.
Το περίπτερο και την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος είχε επαφές με ανθρώπους του τουρισμού, ενώ σε μήνυμα του ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Αναστάσιο Τζήκα, όπως και τον Μιχάλη Ζορπίδη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν δυνατότητες συνεργασίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για εξωστρέφεια και συνεχή ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»

10:15 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου: Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό

10:14 - Νατσιός: «Η οικογενειοκρατία ταυτίζεται με τη διαφθορά και τη διαπλοκή»

10:11 - Λάκης Βασιλειάδης: Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Ερώτησης για Επαγγελματίες σε χωριά – οικισμούς δημοτικών ενοτήτων μεταξύ 500 και 1500 κατοίκων που πρέπει να δικαιούνται τη φορολογική έκπτωση 50% στο εισόδημα

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»