pellatv
Live

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Κατηχητικών σχολείων της Έδεσσας (εικόνες)

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 6:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με πολλή επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Κατηχητικών σχολείων της Έδεσσας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ψηλός Βράχος).

Η εκδήλωση άρχισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που απέδωσε η φιλαρμονική του Δήμου Εδέσσης υπό την διεύθυνση του κ. Λάκη Σαμαρά. Στην συνέχεια τα παιδιά των κατηχητικών
απήγγειλαν ποιήματα με θέμα τα Χριστούγεννα, ενώ στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης η μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Εδέσσης τραγούδησε επίκαιρα άσματα υπό την διεύθυνση του κ. Μιλτιάδη Κασσάρα, διευθυντή του Ωδείου.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με ομιλία για το άστρο της Βηθλεέμ.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου παρέστησαν επίσης κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».