pellatv
Live

Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης

το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Κέντρου πληροφόρησης νέων στα Γιαννιτσά. Στόχος του βουλευτή, η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες, μέσω των…μέσων! Οι ερωτήσεις που τίθενται, όπως είπε, εξάλλου, τον έδωσαν την ευκαιρία να απαντήσει στο τι έχει προσφέρει στο μέχρι τώρα κοινοβουλευτικό του έργο και να τι ξεκάθαρα τι πιστεύει, τι πρεσβεύει και το τι θέλει για τον τόπο του (και πως μπορεί φυσικά αυτό να επιτευχθεί). «Πρέπει να δράσουμε μαζί, να αγωνιστούμε από κοινού για να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Οι μοναχικές διαδρομές δεν μας πήγαν πουθενά. Το χθες μας δείχνει ότι απέτυχαν, το σήμερα τις ξεπέρασε…και στο αύριο ή πάμε όλοι μαζί ή μένουμε στάσιμοι, μετρώντας κι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Κάθε διεκδίκηση πρέπει να είναι ευρύτερη, το συνολικό πρέπει να προηγείται του ιδιωτικού…».
Μίλησε ακόμη για την ανάγκη δημιουργίας ενός μικρότερου, αποτελεσματικότερου, δικαιότερου κράτους, με σημαντικές συνταγματικές αλλαγές. Λιγότεροι βουλευτές, Διαχωρισμός βουλευτή-υπουργού (διαχωρισμός εξουσιών), αλλαγή εκλογής αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ίσως εκλογή προέδρου Δημοκρατίας από το Λαό, ώστε ο καθένας να γνωρίζει πολιτικά που είναι τα όρια του…και το Κράτος στην υπηρεσία του πολίτη, φιλικό σε επενδύσεις για να έρθει η ανάπτυξη… Έθεσε θέματα, όπως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας, των νοσοκομείων Έδεσσας-Γιαννιτσών, του Τελωνείου Σκύδρας με τη Χημική Υπηρεσία και το τι μέλλει γενέσθαι, όπως και την εξέλιξη του οδικού δικτύου και των παρακάμψεων Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας.
Χριστίνα Παπαδοπούλου Αναλυτικά η συνέντευξη στην Πέλλα Τηλεόραση.  

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”