pellatv
Live

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση ο απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης του Δήμου Έδεσσας

Την 25η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Έδεσσας (Αίθουσα Δ.Σ.) και σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, έτους 2018.

Τα μέλη του Δ.Σ. καλεί τους θεσμοθετημένους συλλογικούς φορείς της πόλης να παραστούν στην παραπάνω ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου Έδεσσας.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου