pellatv
Live

Καβάλα: Συνελήφθη 29χρονος που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 186 χρόνια

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε:

- Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 186 ετών και χρηματική ποινή 117.000 ευρώ, για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Δεκεμβρίου 2015 έως 12-07-2016 και της παράνομης προώθησης υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικό της χώρας από κοινού με άλλους, πράξεις που έλαβαν χώρα στις 14-05-2016, 30-06-2016 και 04-07-2016.

- Διάταξη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του και ανακαλείται προηγούμενη Διάταξη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, με την οποία είχε χορηγηθεί στον προαναφερόμενο υπό όρους απόλυση και ορίζει έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης 5 ετών, 10 μηνών και 27 ημερών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27