pellatv
Live

Σέρρες: Διέρρηξαν γραφείο και αποκόμισαν 1.000 ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 20 και 17 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν χώρο γραφείων στις Σέρρες και αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα, διέρρηξαν άλλο χώρο στο ίδιο κτήριο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Σε βάρος της 47χρονης μητέρας του ανήλικου, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27