pellatv
Live

Στους καλοπληρωτές ο Δήμος Έδεσσας

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών ο Δήμος Έδεσσας κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα των «καλοπληρωτών» Δήμων. Αν και είναι γνωστά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Έδεσσας, γίνεται μία σημαντική προσπάθεια για αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων δυνατοτήτων για βελτίωση της κατάστασης και αποπληρωμής των οφειλών, αφενός για ελάφρυνση των οφειλών του Δήμου και αφετέρου για να πάρουν οι τοπικοί επαγγελματίες τα χρήματα που τους οφείλονται από προηγούμενες χρήσεις και να διευκολυνθεί η τοπική αγορά και οικονομία. Ο Δήμος Έδεσσας ήταν από τους πρώτους που αξιοποίησαν την ευκαιρία του προγράμματος για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τώρα αποδεικνύεται ότι είναι από τους πρώτους και στην εκταμίευση των χρημάτων για την εξόφληση παλιών οφειλών.
«Η χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και το νοικοκύρεμα είναι από τις πρώτες μας προτεραιότητες. Χαίρομαι που η μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά άρχισαν να φαίνονται ευνοϊκά σημάδια», δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, που υποδέχθηκε με ικανοποίηση τη θετική αυτή εξέλιξη. Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”