pellatv
Live

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για τα συνθήματα εναντίον της Ντόρας -Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Σε συλλήψεις για τα σοκαριστικά συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρία 15χρονα, εκ τον οποίων ο ένας είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, στις 10:30 το βράδυ και ενώ στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά βρίσκονταν εθελοντές, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της βουλευτού γράφτηκαν εμετικά συνθήματα με ευθείες απειλές κατά της ζωής της.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα. Πρόκειται για το ίδιο σύνθημα που πριν καιρό άγνωστοι είχαν γράψει σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα. Οι τρεις 15χρονοι, όμως, το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμη στο ασανσέρ του γραφείου της κυρίας Μπακογιάννη: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».

Ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτού της ΝΔ αμέσως μόλις εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε στο ΑΤ και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια. Οπως διαπίστωσε, πρόκειται για τους τρεις 15χρονους. Η Ντόρα Μπακογιάννη όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για ανηλίκους απέσυρε τη μήνυσή της.

iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών