pellatv
Live

Λάκης Βασιλειάδης για παράταση οφειλών: “όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής, μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο που θέτουμε.

Σε συνέχεια της κήρυξης του Νομού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και των συντονισμένων πρωτοβουλιών των Δήμων του Νομού, της ΠΕ Πέλλας, αλλά και των Βουλευτών, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, η Πέλλα εντάσσεται στο μέτρο παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις ΔΟΥ έως τις 10 Ιανουαρίου 2020 για τις περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Η απόφαση αφορά όλους του πολίτες και τις επιχειρήσεις του Νομού μας.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως «Η εξέλιξη αυτή πέρα από τη σημασία της για την πραγματική ανακούφιση των πολιτών μας από τις καταστροφές της 10ης Ιουλίου, δείχνει επίσης πως όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής, των Δήμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Βουλευτών, μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο που θέτουμε. Σε ό,τι με αφορά ως Βουλευτή αλλά και ως Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, πρωταρχικός μας στόχος αποτελεί η καλλιέργεια ακριβώς αυτού του κλίματος συνεργασίας καθώς πιστεύω πως μόνον έτσι μπορούμε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που θα έρθουν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Υφυπουργό ο οποίος άκουσε και δέχτηκε τα επιχειρήματά μας.»

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:42 - Το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ «ΠαιχνιδίΖω» στην Κρύα Βρύση είναι εδώ και φέτος!

14:38 - Θέατρο Σκιών στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καλοκαιρινές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

14:35 - Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας ενόψει της μεταβολής του καιρού αύριο Παρασκευή 20/06 και το Σάββατο 21/06, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους

14:32 - ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

11:29 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων