pellatv
Live

«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» για την Αττική: Σε 90 λεπτά εξαντλήθηκαν πόροι ύψους 55,7 εκατ. ευρώ!

«Ουρές» σχηματίζουν οι πολίτες στην ειδική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ».

Το πρωί της Δευτέρας άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» άνοιξε στις 10:00 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν στις 11:35!

Σε αυτό το διάστημα υποβλήθηκαν 5.345 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 55,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 10.168 αιτήσεις.

«Εξοικονομώ κατ' Οίκον»: Παίρνουν σειρά Κρήτη, Νότιο Αιγαίο και Δ.Μακεδονία

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» θα συνεχιστεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

Το ΥΠΕΝ υπενθυμίζει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστούν πρόσθετοι πόροι για το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι και στο πλαίσιο αυτό θα εξαντλήσει –σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης- τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026