pellatv
Live

Παράνομο στοίχημα, συλλήψεις σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Σκύδρα, Κ. Βρύση

Στο... ξήλωμα μεγάλου κυκλώματος παράνομου στοιχήματος προχωρούν οι Αστυνομικές Αρχές και στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται χθες (29/10) βραδινές ώρες από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου-Χαλκιδικής που έχοντας τις ανάλογες πληροφορίες, ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές της Πέλλας, ότι σε περιοχές της, διεξάγεται παράνομος στοιχηματισμός. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και συνελήφθησαν μέχρι τώρα δέκα οκτώ (18) άτομα, εκ των οποίων: Δέκα (10) σε περιοχη του δήμου Πέλλας, δύο (2) σε περιοχή του δήμου Σκύδρας, τρεις (3) στην περιοχή του δήμου Έδεσσας και τρεις (3) στην περιοχή του δήμου Αλμωπίας. 

Μάλιστα, μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο γιος γνωστού επιχειρηματία από την Πέλλα, ο οποίος πέρυσι είχε «πρωταγωνιστήσει» σε υπόθεση ομηρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν είχε και εκείνος απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις με «φρουτάκια». Συνολικά συνελήφθησαν 47 άτομα, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον άλλα είκοσι εντάλματα για συλλήψεις ατόμων που ενέχονται στην υπόθεση του παράνομου τζόγου σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Αγρίνιο, Αθήνα, Ζάκυνθο, καθώς και σε άλλες περιοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κεντρικό πρακτορείο του παράνομου στοιχήματος βρισκόταν στην Χαλκιδική, ενώ υποπρακτορείο αυτού λειτουργούσε σε τοπική κοινότητα του δήμου Πέλλας.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται και σε άλλες πόλεις της κεντρικής μακεδονία. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες έρευνες έγιναν σε δεκάδες καταστήματα, αλλά και σε σπίτια, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους είχαν μετατρέψει σε «πρακτορεία» για παράνομο στοίχημα. Μάλιστα, όπως εξηγούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις ομάδες που έχουν εξαρθρωθεί λειτουργούσαν ουσιαστικά ως «συγκοινωνούντα δοχεία», ωστόσο κάθε μία από αυτές είχε και ένα άτομο που διέθετε «αρχηγικό» ρόλο. Επίσης, από πληροφορίες προκύπτει πως τα κέρδη των συγκεκριμένων ομάδων ήταν τεράστια. Οσον αφορά στο γιο του γνωστού επιχειρηματία, όπως λένε αξιωματικοί, συνελήφθη στο σπίτι του στα Γιαννιτσά Πέλλας, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολογιστές μέσω των οποίων κατηγορείται πως προέβαινε σε παράνομο στοιχηματισμό.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών