pellatv
Live

Μία εβδομάδα νωρίτερα οι συντάξεις Δεκεμβρίου

Στις 23 αντί για τις 30 του μηνός θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι τη σύνταξη του Δεκεμβρίου, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν αφενός σε μια σειρά από υποχρεώσεις η προθεσμία των οποίων λήγει στο τέλος του έτους, και κυρίως με στόχο να υπάρξει μια ρευστότητα της τάξης των 2,2 δισεκ. ευρώ μέσα στις γιορτές και πάντως πριν από τα Χριστούγεννα. Η επίσπευση του χρόνου πληρωμής των συντάξεων για το μήνα Δεκέμβριο, αποφασίστηκε πριν από μερικές μόλις μέρες από το υπουργείο Οικονομικών σε συνεννόηση με το υπουργείο Εργασίας και σε αυτή την απόφαση συνηγόρησε το γεγονός ότι φέτος είναι η πρώτη χρονιά που κανένας συνταξιούχος δεν θα πάρει δώρο Χριστουγέννων.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας

10:34 - Μιχάλης Κατρίνης: Επί 6 χρόνια η κυβέρνηση απέτυχε να αντιμετωπίσει την ανομία στα πανεπιστήμια

11:05 - Υποβολή Αιτήσεων Προγραμμάτων Μελισσοκομίας έως 30-5-2025

11:02 - Γιώργος Καρασμάνης: Με βαθειά θλίψη και απέραντο σεβασμό, αποχαιρετώ τον Πέτρο Μολυβιάτη

10:58 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08:52 - Υπογράφτηκε το συμβόλαιο κυριότητας του πρώην Στρατοπέδου Δούμτσα Μαργαρίτη στο Δήμο Σκύδρας