pellatv
Live

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το δημοτικό Πέλλας, το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Ιανουαρίου συνεδρίασε χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον και με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους απόντες, απλά για να γίνει.... επειδή έπρεπε ή για να φανούν οι φίλοι και οι αντίπαλοι! Μάλλον η βασιλόπιτα στοίχιζε, οπότε αυτά τα προσπέρασε το Σώμα και μπήκε στα προ ημερησίας που ήταν το θέμα των Δημοτικών Επιχειρήσεων και αν δεν πρόκειται μόνο για φήμες ότι κινδυνεύει και η ΔΗΚΕΠΑΠ, οπότε και εργαζόμενοι με απολύσεις. Ο δήμαρχος υποστήριξε αυτά που ανέφερε και στο δελτίο τύπου τις προηγούμενες ημέρες, ότι πρόκειται περί αναληθειών και ανακριβειών. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Παπανικολάου είπε: «Δηλαδή όλοι είναι εναντίον σας; Ποιος; Η Τρόικα ή η εφημερίδα ''Έθνος'' σας έκανε σαμποτάζ»; Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη η έγκριση του Προγράμματος δράσης του δήμου Πέλλας για το έτος 2014. Ο επικεφαλής της ελάσσονος Χ. Σίσκος δήλωσε ότι «πρόκειται για μία αντιγραφή του Τεχνικού Προγράμματος. Πολλά από αυτά δεν υλοποιούνται. Επιπλέον, υπάρχει παντελής έλλειψη αναφοράς στο πράσινο, σε ενέργειες για τον Λουδία, τις πηγές Αραβησσού, το στρατόπεδο Καψάλη… Για αυτούς τους λόγους καταψηφίζω». Ο κ. Παπανικολάου τόνισε πως συμφωνεί σε πολλά με τον κ. Σίσκο, καθώς «πρόκειται για ένα κείμενο θέσεων, αυτών που θα έπρεπε ή θα θέλαμε να γίνουν». Στο 6ο θέμα, της οργάνωσης της άρδευσης του Δήμου Πέλλας για το τρέχον έτος αποφασίστηκε να γίνουν οι ίδιες προσλήψεις με πέρυσι, δηλαδή 23 υδρονομέων. Στη συνέχεια, εγκρίθηκε μελέτη που αφορά παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης το 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, ήτοι με ανοιχτή διαδικασία δημοπράτησης.
Χ.Π.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών