pellatv
Live

Θεσσαλονίκη: Σε δίκη η 34χρονη και ο συνεργός της για την απαγωγή της 11χρονης Μαρκέλλας

Στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης οδηγείται η πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης Μαρκέλλας πέρσι τον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη.

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου παραπέμπεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η 34χρονη βασική κατηγορούμενη για την υπόθεση και ήδη προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, όπως αρπαγή, βιασμό, έκθεση σε κίνδυνο, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών κ.ά.

Μαζί της παραπέμπεται να δικαστεί ως συνεργός στις πράξεις της αρπαγής και της έκθεσης σε κίνδυνο άνδρας, 41 ετών, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη βασική κατηγορούμενη και η εμπλοκή του προέκυψε, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που διενήργησαν οι αστυνομικές Αρχές, ερευνώντας το ποινικό παρελθόν της 34χρονης.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ο 41χρονος
Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγυοδοσίας ύψους 30.000 ευρώ.

Με το ίδιο βούλευμα, οι δικαστές του Συμβουλίου, υιοθετώντας στο σύνολό της την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση, αποφαίνονται πως η 34χρονη δεν πρέπει να δικαστεί για την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκου.

Η δίκη θα προσδιοριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα και αναμένεται να διεξαχθεί εντός των επόμενων μηνών, καθώς στο τέλος του έτους εκπνέει το 18μηνο της προφυλάκισής της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά