pellatv
Live

Θεσσαλονίκη: Ψευδές πιστοποιητικό εμβολιασμού και στο ΑΧΕΠΑ

Ψευδές πιστοποιητικό εμβολιασμού «έχει επιβεβαιωθεί στο ΑΧΕΠΑ», σύμφωνα με τον οργανωτικό γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ και αντιπρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» Πέτρο Κετικίδη.

Σύμφωνα με ό,τι δήλωσε στο thestival, «μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ενός πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Και αυτή η περίπτωση, φέρεται να συνδέεται με τη διοικητική υπάλληλο από το Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα».

ΕΔΕ στο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη για εργαζόμενους με ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού
Υπενθυμίζεται πως ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τέσσερις εργαζόμενους του νοσοκομείου Γεννηματάς, στη Θεσσαλονίκη, που προσκόμισαν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού, προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας.

Πρόκειται για τρία άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό και μία διοικητική υπάλληλο που ομολόγησαν την πράξη τους.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε ομιλία του ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ ζητώντας να διαταχθεί η ΕΔΕ και να ανασταλλούν τα καθήκοντά τους.

«Δεν θα έχουμε νέα περιστατικά»
Επίσης, σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Πλεύρης εξέφρασε την ανησυχία του για τον κόσμο που έχει δηλώσει ότι έχει νοσήσει χωρίς να έχει κάνει μοριακό έλεγχο έχοντας πάρει το εξάμηνο της παράτασης: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο έλεγχος. Τι είπαμε να κάνουμε; Να κάνουμε ελέγχους παντού για να δούμε τι έχει συμβεί. Δημιουργούμε μια αυστηροποίηση του πλαισίου. Και προσπαθούμε να ιχνηλατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις περιπτώσεις».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι λόγω της έκτασης του φαινομένου δεν θα έχουμε νέα περιστατικά «γιατί πια γνωρίζουν ότι είμαστε οχυρωμένοι σε αυτά τα φαινόμενα».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!