pellatv
Live

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 18χρονο που κυκλοφορούσε με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στην Κατερίνη

Βαρύ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ένας νεαρός από την Κατερίνη που κυκλοφορούσε με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πρόκειται για έναν 18χρονο ο οποίος είχε πλαστογραφήσει τα δικά του στοιχεία πάνω σε πιστοποιητικό εμβολιασμού άλλου προσώπου. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, έδειξε το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ήταν πλαστό και τον συνέλαβαν. Ο νεαρός θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν:

Συνελήφθη χθες (28 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, επέδειξε ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, που αντιστοιχούσε σε άλλο πρόσωπο και είχε πλαστογραφήσει σε αυτό τα δικά του προσωπικά στοιχεία.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ