pellatv
Live

Σε Λαογραφικό Μουσείο & Βιβλιοθήκη θα μετατραπεί το πρώην ΑΤ του Ν. Μυλοτόπου- Ευχαριστήριο του ΠΣ ”Οι Καππαδόκες”

Σε Λαογραφικό Μουσείο και Βιβλιοθήκη θα μετατραπεί το κτίριο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος του Νέου Μυλοτόπου, καθώς όπως μας ενημερώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες», ύστερα από προσπάθειες χρόνων έλαβε την σχετική έγκριση μίσθωσης από την ΕΤ.Α.Δ.
Με ανακοίνωση - ευχαριστήριο ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:
"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ύστερα από προσπάθειες χρόνων έλαβε την έγκριση από την ΕΤ.Α.Δ. για την μίσθωση του πρώην Αστυνομικού Τμήματος που βρίσκεται εντός του οικισμού του Νέου Μυλοτόπου, για τη δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου και Βιβλιοθήκης.
Στην προσπάθεια αυτή που κατέβαλλε ο Σύλλογος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Γεροντίδη Μάκη από την Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας, την κα Γεωργάκου Σ. υπεύθυνη της Μονάδας Αξιοποίησης Ακινήτων και φυσικά τον κ. Σταμενίτη Διονύση, βουλευτή του Νομού μας που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και με αλλεπάλληλες επισκέψεις στην ΕΤ.Α.Δ. κατάφερε να έχουμε θετική έκβαση του αιτήματός μας.
Ο Σύλλογος, πιστός στις παραδόσεις, στα ήθη και έθιμα του τόπου και της πλούσιας Καππαδοκικής ιστορίας του, με την δημιουργία του Μουσείου θα προσπαθήσει να κρατήσει άσβεστη τη μνήμη και την ιστορία των πρόγονων μας.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς."
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:39 - Διονύσης Σταμενίτης: «Το νέο Μουσικό Σχολείο γίνεται πράξη – Ένα αίτημα χρόνων ικανοποιείται»

11:37 - Κώστας Τσιάρας στη Βουλή: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να λειτουργεί με διαφάνεια και δικαιοσύνη – Τέλος στις σκιές του παρελθόντος

11:33 - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (3-20/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:30 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

11:58 - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ Ι.ΜΟΝΕΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ ΚΑΙ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

11:51 - Εμβληματική ανάπλαση στη Βέροια υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ΕΣΠΑ στη Λεωφόρο Στρατού και στην περιοχή 3ου και 4ου Λυκείου

11:49 - Έργο αναβάθμισης: Αντικατάσταση Κεντρικών Εγκαταστάσεων Συλλεκτών Δεξαμενών Κασσάνδρειας

11:48 - Στις 4 Ιουνίου στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης η επίσημη έναρξη του 8ου Circle the Med – The Mediterranean Forum

11:46 - ΕΚΘΕΣΗ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

11:44 - ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ