pellatv
Live

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Νέο πρόγραμμα για 25.000 συνταξιούχους.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες και θα υλοποιηθεί από την 01.08.2022 έως την 31.07.2023.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους ΕΦΚΑ -πρώην ΟΑΕΕ για την περίοδο 2022- 2023.

 

Σκοπός του Προγράμματος είναι η πραγματοποίηση διακοπών από τους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ - πρώην ΟΑΕΕ σε καταλύματα του Μητρώου μέσω της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού. Το κόστος του προγράμματος θα ανέλθει στο 1 εκατ. ευρώ για εφέτος και στα 2 εκατ. ευρώ για το 2023.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες και θα υλοποιηθεί από την 01.08.2022 έως την 31.07.2023. Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων - ωφελουμένων ορίζεται από μία έως έξι διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, πλην των νήσων Λέσβου, Χίου, Λέρου, Κω και του νομού Έβρου, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως δέκα διανυκτερεύσεις, της νήσου Σάμου και των Δήμων Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας του Ν. Ευβοίας, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως δώδεκα διανυκτερεύσεις.

 

ΠΗΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα