pellatv
Live

Σε εξέλιξη ο πρώτος ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Τετάρτη 21, Δεκεμβρίου από τις 10 η ώρα το πρωί έως και τις 10 το βράδυ για 12 ολόκληρες ώρες πραγματοποιείται για πρώτη φορά στα Γιαννιτσά Ραδιομαραθώνιος αγάπης! Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει από τον Pella FM στους 103,3, Fame radio διαδικτυακά και από την Πέλλα τηλεοράση. Ο Ραδιομαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί σε ένα χριστουγεννιάτικο υπαίθριο στούντιο που θα στηθεί στο προαύλιο πλακόστρωτο δίπλα στο κατάστημα Κωτσόβολος. Καθόλη τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου, στο συγκεκριμένο σημείο, θα συλλέγονται τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια. Τα τρόφιμα θα δοθούν στα γεύματα αγάπης των ενοριών των εκκλησιών, τα φάρμακα στο κοινωνικό φαρμακείο και τα παιχνίδια στο κοινωνικό παντοπωλείο όπου και θα μοιραστούν ως δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν έστω ένα δώρο αυτά τα Χριστούγεννα. Στις 12 αυτές ώρες εκπομπής σύλλογοι της περιοχής μας θα μας παρουσιάσουν, παραδοσιακά κάλαντα και άλλα τραγούδια, μουσικοί και καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν ζωντανά και dj's θα παίξουν μουσική. Επίσης οι ακροατές που θα είναι συντονισμένη στο ραδιομαραθώνιο, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο παιχνίδι, σε διάφορα σημεία της πόλης θα κρυφτούν 60 χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία και θα πρέπει να αναζητήσουν και να φέρουν στο υπαίθριο στούντιο για να κερδίσουν. Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της πόλης να συμμετάσχουν, βάζοντας την Τετάρτη 21, Δεκεμβρίου στα ραδιόφωνα τους τους 103,3 Pella FM ή διαδικτυακά Fame Radio ώστε την συγκεκριμένη μέρα η πόλη να ζήσει στους ρυθμούς του 1ου Ραδιομαραθωνίου αγάπης στα Γιαννιτσά.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών