pellatv
Live

Κτηνωδία στις Σέρρες: Πυροβόλησαν και σκότωσαν με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο

Ένα αδέσποτο ζώο πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα άγνωστος χθες Τρίτη (18/7), στη Νέα Μπάφρα του Δήμου Αμφίπολης, στις Σέρρες.

Το αδέσποτο ζώο εντοπίστηκε από κατοίκους του χωριού νεκρό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμος Αμφίπολης, υπάλληλοι του οποίου προχώρησαν στην περισυλλογή του.

Σέρρες: O σκύλος είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι
Σύμφωνα με πληροφορίες, του Infonews24.gr, το άτυχο ζώο φέρεται να είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να της κάνουν ράμματα. Οι κάτοικοι του χωριού είχαν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την επιθετικότητα του ζώου, ωστόσο δεν είχε γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας θερμόαιμος, ο οποίος προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες, σημειώνουν ότι το προηγούμενο διάστημα άγνωστοι είχαν ρίξει φόλες για να εξοντώσουν τον αδέσποτο σκύλο, ωστόσο το δηλητηριασμένο δόλωμα έφαγε ένα δεσποζόμενο ζώο, το οποίο κατέληξε.

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα