pellatv
Live

Θύμα εκβιασμού 37χρονη στη Σκύδρα- Απειλούσαν να δημοσιεύσουν προσωπικές της φωτογραφίες

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Σκύδρας, ένας 22χρονος και ο 19χρονος συνεργός του, οι οποίοι εκβίαζαν συστηματικά το θύμα. Προηγήθηκε καταγγελία της 37χρονης γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, ο δράστης εκμεταλλευόμενος τη σχέση εμπιστοσύνης που είχαν αναπτύξει μετά τη διαδικτυακή γνωριμία τους, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2013, την φωτογράφιζε εν αγνοία και χωρίς τη ρητή συναίνεσή της, χρησιμοποιώντας λογισμικό διαδικτυακών βιντεοκλήσεων. Προκειμένου να μην αναρτήσει τις προσωπικές της φωτογραφίες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και να μην της αποστείλει σε συγγενικά της πρόσωπα, ο δράστης απαίτησε και έλαβε εκβιαστικά από την παθούσα, το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα. Με το ίδιο πρόσχημα και με σκοπό να αποσπάσει παράνομα από την 37χρονη γυναίκα το επιπρόσθετο ποσό των 3.000 ευρώ, προγραμμάτισε μαζί της συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, στον τόπο κατοικίας του, τη Σκύδρα Πέλλας.
Στο σημείο της συναλλαγής, έφτασε και συνελήφθη ο δράστης, καθώς και ο 19χρονος συνεργός του, ο οποίος, καθ΄όλη τη διάρκεια της συνάντησης επιτηρούσε τον περιβάλλοντα χώρο. Πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, με αποτέλεσμα στην κατοχή και στο σπίτι του δράστη να εντοπιστούν και να κατασχεθούν: μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων (USB STICK), η οποία περιείχε φωτογραφίες της παθούσας, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία φορητή κάρτα μνήμης και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών