pellatv
Live

Φθιώτιδα: Εισβολή ενόπλων σε σπίτι -Λήστεψαν και κλείδωσαν στο μπάνιο 3 άτομα!

Αντιμέτωποι με πέντε κουκουλοφόρους ληστές βρέθηκαν οι ένοικοι σπιτιού στο Θεολόγο της Φθιώτιδας.

Οι δράστες έκλεψαν χρήματα και χρυσές λίρες, ενώ κλείδωσαν τα θύματα τους το μπάνιο και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα. Στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/10) οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα και ακινητοποιώντας τους ενοίκους ηλικίας 51, 42 και 35 ετών αντίστοιχα, με την απειλή πιστολιού, μαχαιριού και ένα κατσαβίδι.

Φθιώτιδα: Τους κλείδωσαν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού
Όταν ο 35χρονος προσπάθησε να αντισταθεί ένας από τους δράστες τον χαστούκισε, ενώ στην συνέχεια τους κλείδωσαν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού. Οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα θύματα, το ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς και 3 χρυσές λίρες. Μια ώρα αργότερα όταν τρία θύματα κατάφεραν να βγουν από το μπάνιο και αμέσως μετέβησαν στην ασφάλεια Λαμίας όπου και κατήγγειλαν την εισβολή.

Πηγήiefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:31 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

18:26 - Λάκης Βασιλειάδης από Αριδαία: «Χρόνια Πολλά Αριδαία, Χρόνια Πολλά Αλμωπία! Τιμούμε τους αγωνιστές και τη μνήμη των προγόνων μας!»

15:26 - Εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στη Δράμα: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται περισσότερα μητρώα, αλλά περισσότερους Έλληνες»

15:21 - Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης στον Δήμο Έδεσσας

14:19 - Δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στον Δήμο Έδεσσας 10 – 19 Νοεμβρίου 2025

13:16 - Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στον Πλαταμώνα

12:24 - “Τα λουτρά του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

12:14 - Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά και η σιωπή που πληγώνει την Πέλλα

15:34 - ΕΔΕΣΣΑ- ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΣΙΟΥ «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

15:28 - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ 113α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ