pellatv
Live

«Να σε πάω κάπου;»: Άφαντος ο άνδρας που πήγε να αρπάξει 8χρονη στη Μαγούλα -Έδωσε περιγραφή του στις Αρχές

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την απόπειρα αρπαγής ενός 8χρονου κοριτσιού στην Μαγούλα, με τον δράστη να παραμένει άφαντος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/10) κοντά σε παιδική χαρά της περιοχής επί της οδού Κρήνης. Ο άνδρας μίλησε στο κορίτσι και προσπάθησε να την πείσει να μπει στο αμάξι του προκειμένου, όπως είπε, να την πάει όπου εκείνη θέλει.

«Έλα πιο κοντά, Φοβάσαι; Θέλεις να σε πετάξω κάπου», ήταν τα λόγια του δράστη σύμφωνα με όσα κατέθεσε το κοριτσάκι στις αστυνομικές Αρχές, όπου μετέβη μαζί με την μητέρα του για να καταγγείλει το περιστατικό.

Έδωσαν περιγραφή του δράστη στις Αρχές
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές ο άνδρας επέβαινε μέσα σε ένα μαύρο ΙΧ, πιθανότατα Citroen. Ήταν 50-55 ετών, είχε σάπια δόντια, φουντωτά μαύρα μαλλιά, γυαλιά μυωπίας, ενώ ήταν σχετικά εύσωμος. Την ημέρα του περιστατικού φορούσε άσπρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Η ανήλικη φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση και μπήκε ξανά στην παιδική χαρά, εκεί όπου είπε σε έναν άλλο γονιό που γνώριζε τι έγινε και ζήτησε να την πάει σπίτι της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών