pellatv
Live

«Διψούσε για ζωή, ετοιμαζόταν να πάει σε πάρτι», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφόνησε ο πατέρας της

Συγκλονισμένοι είναι γείτονες και γνωστοί της 42χρονης Κατερίνας που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, στο διαμέρισμα που διέμενε, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Γείτονες που μίλησαν στο ThessToday περιγράφουν την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο που διψούσε για ζωή και που πάλευε καθημερινά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της.

«Μπορεί να ήταν άρρωστη, αλλά δεν παραιτούνταν»
«Το παιδί ζούσε στη γειτονιά πολλά χρόνια. Μια κοπέλα που διψούσε για ζωή. Μπορεί να ήταν άρρωστη, αλλά δεν παραιτούνταν. Έβγαινε, γλεντούσε, αγαπούσε τη ζωή. Κανένας στη γειτονιά δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο πατέρας έκανε κάτι τέτοιο», λέει χαρακτηριστικά άτομο που ήξερε χρόνια την 42χρονη.

«Ήμουν από τους πρώτους που κατάλαβε την τραγωδία που είχε γίνει. Μίλησα με τον αδερφό της που τη βρήκε νεκρή. Ήταν συγκλονισμένος. Τη λάτρευε. Έψαχνε με αγωνία τον πατέρα τους», σημειώνει γείτονας της κοπέλας.

«Η Κατερίνα ήταν η χαρά της ζωής...»
«Ο πατέρας ήταν μυστήριος και κατηφής άνθρωπος, αλλά δεν περίμενε κανείς να κάνει κάτι τέτοιο. Τον είδα να φεύγει από την οικοδομή δυόμισι ώρες νωρίτερα με το αυτοκίνητό του. Δεν ακούσαμε κάτι. Αν ακούγαμε το παραμικρό, ίσως να προλαβαίναμε το κακό», προσθέτει ο ίδιος.

«Η Κατερίνα ήταν η χαρά της ζωής. Ετοιμαζόταν μάλιστα να πάει σε ένα rave party αυτές τις μέρες. Έβγαινε μόνη της έξω με το αμαξίδιό της. Είχε πάντα μαζί της μια κυρία που τη βοηθούσε. Ο πατέρας της ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα να βοηθήσει. Τελευταία φορά την είδα πριν από δύο μέρες στο μπαλκόνι να κάνει ασκήσεις με τον γυμναστή της», καταλήγει.

Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφία αρχείου

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

14:20 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

21:42 - Συνέντευξη με τον Ηλία Πανίδη, στον PellaFm 103,3

11:30 - Συνέντευξη Ευρωβουλευτή, Ν. Φαραντούρη στον PellaFm 103,3

12:02 - Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας, Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον Pellafm 103,3

16:08 - Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

15:55 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ