pellatv
Live

Στο 43ο Συνέδριο Διεθνούς Οργανισμού του Ακτινιδίου ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης

Στο 43ο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού του Ακτινιδίου που διεξάγεται στην Άρτα από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ακτινιδίου παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.

Όπως τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός, το ακτινίδιο είναι μια καλλιέργεια δυναμική, που χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος και αναπτύσσεται. Είναι ένα θετικό παράδειγμα παραγωγής καλλιέργειας, καθώς συνδυάζει, την υψηλή εξαγωγική δραστηριότητα και τη συνεισφορά στην οικονομία, την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, ως ποιοτικών, την ενίσχυση του ελληνικού brand, και τέλος την κερδοφορία για τον παραγωγό, που του δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην αναπτυξιακή πορεία που χαράσσει ο τομέας του ακτινιδίου σημείωσε ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οφείλοντας να διασφαλίσουμε τη φήμη του ακτινιδίου που παράγεται στην Ελλάδα, ενισχύουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς μας, ώστε να περιορίζεται η δραστηριότητα όσων δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες, που και η ίδια η ποιότητα του προϊόντος μας οδηγεί να έχουμε. Ενώ ταυτόχρονα, δίνουμε και τη βαρύτητα που χρειάζεται για την ενίσχυση της επενδυτικής δραστηριότητας και των εκσυγχρονισμό της καλλιέργειας.»

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:17 - Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας στην μνήμη του Μακεδονομάχου Καπετάν Γκόνου Γιώτα

10:13 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

10:08 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Παρεμβάσεις, συντηρήσεις και εργασίες που γίνονται την τρέχουσα περίοδο στις δημοτικές κοινότητες

09:59 - Σύλληψη για ναρκωτικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

09:55 - “Αυτοί που φοβούνται να μιλήσουν για την οικονομία των καρτέλ και των ολίγων, πως θα μιλήσουν για το ΠΑΣΟΚ;’’

12:24 - Συνάντηση με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια

12:23 - Το μεγάλο ραντεβού της μελισσοκομίας

11:30 - Αντίστροφη μέτρηση για τον 1ο Παράκτιο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θερμαϊκού! Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα είμαστε όλοι εκεί!

11:29 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Αρχίζει και γίνεται δυσδιάκριτη η διαφορά ανάμεσα στον κατευνασμό και στον ενδοτισμό»

11:26 - Λάκης Βασιλειάδης: Επιλύονται οριστικά ζητήματα που αφορούν το Κτηματολόγιο: Οριστική Επίλυση του προβλήματος των προσυμφώνων πώλησης και εργολαβίας με την κατάργηση των δικαιολογητικών