pellatv
Live

Αργυρό μετάλλιο για την Σοφία Ράλλη, στο Μπάνσκο, στην τεχνική κατάβαση

Πολύ καλή εμφάνιση από την αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσα Η Σοφία Ράλλη έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας (22-23 Δεκεμβρίου). Η χιονοδρόμος του ΕΟΣ Νάουσας κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, με την πολύ καλή επίδοση χρόνου 1:45,16 και 88,29 βαθμούς FIS. Στους άνδρες την καλύτερη εμφάνιση από την ελληνική ομάδα –επίσης στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης- την έκανε ο Ιωάννης Αντωνίου, ο οποίος τερμάτισε στην 14η θέση, με χρόνο 1:35,99 και 73,57 βαθμούς FIS. Αυτό ήταν το αγωνιστικό ξεκίνημα για τις Εθνικές μας ομάδες των Αλπικών Αγωνισμάτων, μιας και ο ζεστός καιρός δεν είχε επιτρέψει μέχρι τώρα να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες σε όλη την Ευρώπη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και παίρνει μέρος σε αγώνες που γίνονται στο Ερζουρούμ, από σήμερα παραμονή Χριστουγέννων έως και τις 28 Δεκεμβρίου. Οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν και κριτήρια επιλογής για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα γίνουν στο Κολοράντο των ΗΠΑ από 1 έως 16 Φεβρουαρίου 2015.

Στην Σιένιτσα το Δίαθλο Στη Σιένιτσα της Σερβίας βρίσκονται από την Κυριακή τρεις έλληνες χιονοδρόμοι του Διάθλου. Είναι οι νεαροί αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Μάκης Ιωάννη, Σεραφείμ Αργύρης και Γεωργία Νιμπήτη, που συμμετέχουν σε διεθνή προετοιμασία Διάθλου της IBU και της Σερβικής Ομοσπονδίας και οι οποίοι θα επιστρέψουν στην χώρα μας στις 28 Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας