pellatv
Live

Λάκης Βασιλειάδης: Προκήρυξη άλλων 8 θέσεων Ειδικευμένων Ιατρών του κλάδου του ΕΣΥ για το Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσα & Γιαννιτσά)

Εκδόθηκε νέα απόφαση για την έγκριση της προκήρυξης και άλλων θέσεων για ειδικευμένους ιατρούς κλάδου Ε.Σ.Υ. στις Νοσοκομειακές Μονάδες των Γιαννιτσών αλλά και της Έδεσσας. Σχετικά με τις νέες θέσεις καθώς και για το χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης. Όπως είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό τόσο το Υπουργείο όσο και ο Βουλευτής, οι θέσεις αυτές κάτω από τις νέες συνθήκες ένταξης της Πέλλας στις άγονες περιοχές τύπου Α θα δώσουν επιπλέον κίνητρα για την στελέχωση του τοπικού Νοσοκομείου. Πλέον οι συνολικές θέσεις που ανοίγουν για την Π.Ε. Πέλλας ανέρχονται στις 12. «Ευελπιστούμε πως με τα ενισχυμένα κίνητρα και αυτές οι θέσεις να καλυφθούν» ανέφερε σχετικά ο Βουλευτής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία θέση Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας ή Ορθοπαιδικής ή Γενική οικογενειακής Ιατρικής (Επιμελητής Β), μία Θέση Ακτινολογίας (Επιμελητή Α), μία Θέση Καρδιολογίας (Επιμελητή Β), μία Θέση Παιδιατρικής (Επιμελητής Β) για τα Γιαννιτσά, ενώ για την Έδεσσα προβλέπονται μία Θέση Νεφρολογίας (Διευθυντή), μία Θέση  Νεφρολογίας (Επιμελητή Α), μία Θέση Ακτινολογίας (Διευθυντή), μία Θέση Καρδιολογίας (Επιμελητή Α).

Σχετικά με αυτή την εξέλιξη ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η Προσπάθεια για την ενίσχυση των Νοσοκομείων μας συνεχίζεται. Θα συνεχίζουμε να πιέζουμε ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες υγείας της περιοχής μας. Ευελπιστούμε πως με τα ενισχυμένα κίνητρα και αυτές οι θέσεις να καλυφθούν».

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους