pellatv
Live

«ToyotaFundForEurope»

ΜΕΤΗΝΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΤΗΣΤΟΥΟΤΑΕΛΛΑΣΓΙΑ 6ΗΣΥΝΕΧΗΧΡΟΝΙΑ KAI TOY TOYOTA FUND FOR EUROPE ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ Με Κύριο Χορηγό την Τoyota Ελλάς, και το Ταμείο Αλληλεγγύης της ToyotaΕυρώπης, το «ToyotaFundForEurope», το ECOCITY για έκτη συνεχόμενη χρονιά ξεκινά την εκστρατεία «ECOMOBILITY». Πρόκειται για μία σημαντική ενέργεια ευαισθητοποίησης που εμπλουτίζει την περιβαλλοντική αντίληψη των νέων και αναδεικνύει τα προβλήματα που δημιουργούν τα Μέσα Μετακίνησης στις πόλεις. Στην εκστρατεία θα λάβουν μέρος ομάδες μαθητών, από είκοσι επτά πόλεις της Ελλάδας, που θα ερευνήσουν τα περιβαλλοντικά προβλήματα που προέρχονται από την αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων στην πόλη τους, θα προετοιμάσουν εργασίες και θα παρουσιάζουν τις λύσεις και προτάσεις τους σε ειδικές εκδηλώσεις, που θα διοργανώσουν οι Δήμοι των αντίστοιχων πόλεων. Το πρόγραμμα καλλιεργεί έντονα την περιβαλλοντική διάπλαση των εφήβων μέσα από το μήνυμα «Οι Μαθητές Ερευνούν, οι Πόλεις Ενημερώνονται, η Κοινωνία Ευαισθητοποιείται». Έτσι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής στις μεγάλες πόλεις έχει κυρίαρχη θέση στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των εφήβων με σκοπό την ευρύτερη διάδοση του μηνύματος στην οικογένεια, στο σχολείο και στην τοπική κοινότητα. H «Οικολογική Μετακίνηση» εντάσσεται σε ένα πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που αποσκοπούν στην ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Toyota Ελλάς. Για την Toyota Ελλάς, η ενεργός συμμετοχή σε προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί το μέσο για να έλθει πιο κοντά στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την σύγχρονη κοινωνία. Η ευαισθησία της Toyota Ελλάς για τα θέματα περιβάλλοντος δεν αποτελεί απλή διακήρυξη, αλλά βασική αρχή πάνω στην οποία κινείται σε καθημερινή βάση το σύνολο των λειτουργιών της εταιρίας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξή μας να βρίσκεται πάντα σε αρμονία με το περιβάλλον σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Η Toyota είναι μία από τις πλέον περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες εταιρίες στην Ελλάδα και διαβεβαιώνει ότι η ευαισθητοποίηση μας στα θέματα περιβάλλοντος θα παραμείνει αμείωτη. Το Πρόγραμμα «ECOMOBILITY» υποστηρίζεται από σειρά ακαδημαϊκών και ερευνητικών ινστιτούτων καθώς και από την πολιτεία μέσω της αιγίδας σημαντικών υπουργείων. Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2009, στις 18:00, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εργασία τους στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» (Αγίου Δημητρίου 7, Έδεσσα). Η Τοyota Στακόρ ΑΒΕΕΑ, 2ο χλμ Γιαννιτσών –Έδεσσας, τηλ. 2382081890-2 τους εύχεται καλή επιτυχία στην παρουσίαση τους. Ας είναι η τυχερή ομάδα που θα κερδίσει τον διαγωνισμό και θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ