pellatv
Live

Εκδρομή στη λίμνη Βεγορίτιδα πραγματοποίησε ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε απογευματινή εκδρομή των εκπαιδευτικών που διακονούν στα φροντιστηριακά μαθήματα του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών. Πιο συγκεκριμένα δύο λεωφορεία με καθηγητές και δασκάλους αναχώρησαν για την γραφική και πολύ ελκυστική λίμνη Βεγορίτιδα.
Πρώτος σταθμός των εκδρομέων ήταν το Οινοποιείο στο«Κτήμα Άλφα», όπου ξεναγήθηκαν λεπτομερώς στο υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό οινοποιείο και είχαν την ευκαιρία να γευτούν αντιπροσωπευτικές ποικιλίες κρασιών που παράγονται εκεί και διακινούνται τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό με σημαντικές διακρίσεις.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ξενάγηση στο τουριστικό περίπτερο της οικογένειας Ναουμίδη, όπου οι εκδρομείς γεύτηκαν τα διάφορα είδη που παρασκευάζει η οικογένεια με βασικό συστατικό τη γνωστή πιπεριά Φλωρίνης συνδυασμένη αρμονικά με διάφορα υλικά. Ακολούθησε απογευματινό ρόφημα παρά τη λίμνη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Σπυρίδης ευλόγησεκαι έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, ευχόμενος στους παρευρισκομένους υγεία και πνευματική προκοπή, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τη σημαντική αυτή προσφορά αγάπης των εκπαιδευτικών προς τριακόσια περίπου παιδιά που παρακολουθούν τα φροντιστηριακά μαθήματα.
Τέλος η εκδρομή έκλεισε με προσκυνηματική επίσκεψη στην Ι. Μονή του Αγ. Παντελεήμονος και της Αγ. Ευβούλης. Μετά την τέλεση του εσπερινού η γερόντισσα Εφραιμία μίλησε από καρδιάς και με περισσή αγάπη. Ακολούθησε ζεστή φιλοξενία στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής και επιστροφή στα Γιαννιτσά.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027