pellatv
Live

Διεξαγωγή Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού Καγκουρό από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών

Η ομάδα μας διεξάγει τον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό στα Γιαννιτσά από το 2019.

Ο διαγωνισμός έχει προσανατολισμό την προώθηση των μαθηματικών με διασκεδαστικό τρόπο ώστε να απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και η διεξαγωγή γίνεται με γνώμονα την καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

Απευθύνεται σε μαθητές από Β΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου.

Φέτος ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου στο 1° Γυμνάσιο Γιαννιτσών.

Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα μας θα φροντίσει να πραγματοποιηθεί μάθημα προετοιμασίας για τους αιτούντες μαθητές, το οποίο θα είναι την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Η συμμετοχή είναι 14€, περιλαμβάνει διάφορα δώρα με σημαντικότερο το βιβλίο «Καγκουρό: Μαθηματικά για όλους» με τα θέματα και τις λύσεις του διαγωνισμού, μαθηματικά άρθρα – ασκήσεις για κάθε τάξη, γρίφους για όλους και άλλα συναφή. Τα αδέρφια που αιτούνται (εκτός από το πρώτο) μπορούν να δηλώσουν να πάρουν βιβλίο άλλης - προηγούμενης έκδοσης αντί της φετινής.

Ο διαγωνισμός είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας (σχετική εγκύκλιος Φ15/136125/Δ2, μπορείτε να τη δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο http://www.kangaroo.gr/wp-content/uploads/2023/11/Έγκριση-ΚΑΓΚΟΥΡΟ-2024.pdf).

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές έως την Παρασκευή 7 Μαρτίου.

Πληροφορίες - Περισσότερα στη σελίδα:
https://www.facebook.com/KangarooGiannitsa/

Φόρμα αίτησης συμμετοχής:
https://forms.gle/tpapHJ8iEkFBvREa8
(μετάβαση και από το κουμπί εγγραφής της σελίδας)

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου