pellatv
Live

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Βουλγαρίας στην Σκύδρα για εισαγωγή, μεταφορά και εμπορία όπλων

Μετέφεραν τα όπλα στην χώρα σε ειδική κρύπτη στο όχημα που επέβαιναν με σκοπό να τα διαθέσουν προς πώληση Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 λειτουργικά πιστόλια κρότου και 1000 φυσίγγια κρότου Συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ στην Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας και του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 2 υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 45 και 49 ετών, για εισαγωγή, μεταφορά και εμπορία όπλων. Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι παραπάνω χθες το βράδυ στην Σκύδρα να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 10 λειτουργικά πιστόλια κρότου των 9 χιλιοστών και 1000 φυσίγγια κρότου του ίδιου διαμετρήματος, που ήταν τοποθετημένα σε ειδικά διασκευασμένη κρύπτη του οχήματος, το οποίο επίσης κατασχέθηκε. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα είχαν εισάγει παράνομα στην χώρα, με σκοπό να τα διαθέσουν προς πώληση αντί συγκεκριμένου χρηματικού ποσού.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών