Με σύμμαχο τις προβλέψεις για μια ηλιόλουστη μέρα και με την συνεργασία όλων, η διοργάνωση του «Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2026», την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, αναμένεται να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό της ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του Δήμου Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής.
Ο «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026», διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ και του ΑΣΑΕΔ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.
Την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα εγγυώνται το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας και η Δημοτική Αστυνομία, ενώ παράλληλα, μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, εθελοντές μαθητές και ιδιώτες, ενισχύουν τη φύλαξη όλων των διασταυρώσεων και φροντίζουν για την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Την τεχνική κάλυψη του αγώνα εγγυώνται οι Κριτές Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.
Το Ε.Κ.Α.Β., ιατρός και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών καθώς και το περιφερειακό τμήμα Πέλλας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Οι μπάντες του Δήμου Πέλλας και μουσικά σύνολα, ενισχύουν την προσπάθεια των δρομέων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στους δρόμους της πόλης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους εθελοντές-μαθητές γυμνασίων και Λυκείων με τους επικεφαλής εκπαιδευτικούς τους, τα φροντιστήρια και τους ιδιώτες που στελεχώνουν τις γραμματείες των αγώνων.
Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας, τηλ 2382084379/ e-mail: aodig@giannitsa.gr
Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, 2026