pellatv
Live

Αποπληρωμή τευτλοπαραγωγών της ΕΒΖ με 5 εκατ. ευρώ μετά την υπογραφή σύμβασης αναδιάρθρωσης των δανείων

Πέντε εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν, για την αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών, με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και Τράπεζας Πειραιώς, όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με μέλη του νέου ΔΣ της ΕΒΖ την Τετάρτη.

Ο υπουργός Οικονομίας ενημερώθηκε για την πρόοδο των διαδικασιών οριστικοποίησης της σύμβασης που αφορά στην αναδιάρθρωση των δανείων της ΕΒΖ ενώ ο ίδιος, επιβεβαίωσε τη στήριξη της κυβέρνησης στο νέο ΔΣ τονίζοντας ότι το υπουργείο θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες εξυγίανσης και περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και της ενίσχυσης της εγχώριας τευτλοπαραγωγής.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές