pellatv
Live

Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

Την Κρύα Βρύση επισκέφθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, 02 Φεβρουαρίου 2025, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης οπότε και πραγματοποίησε συνάντηση με παραγωγούς της περιοχής. Η συζήτηση η οποία κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και αφορούσε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στις καλλιέργειες τους.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ιωάννης Κουτούδης και ο Πρόεδρος της ΤΚ Κρύας Βρύσης, Κωσταντίνος Βασιλειάδης.

Μετά την συνάντηση ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης τόνισε τα εξής: «Το απόγευμα της Κυριακής στην #Κρύα_Βρύση συναντήθηκα με παραγωγούς της περιοχής. Μια παραγωγική συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ως κυβέρνηση, ως ηγεσία του ΥΠΑΑΤ έχουμε αποδείξει σταθερά δίπλα στους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου.Με διάλογο μπορούμε να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται ενώ με συνεργασία και αξιοποίηση των εργαλείων που διαθέτουμε μπορούμε να πάμε τον πρωτογενή τομέα μπροστά».

Δημοσιεύτηκε στις 4 Φεβρουαρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ