pellatv
Live

Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Στα γραφεία του υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. (Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων) στη Βέροια βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για το θέμα των αποζημιώσεων των αγροτών της Πέλλας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΛ.Γ.Α. Μαζί του παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης και ο κ. Καλαϊτζίδης συνομίλησαν με αγρότες που βρίσκονταν εκεί και άκουσαν το αίτημά τους για άμεση τακτοποίηση των πληρωμών που δικαιούνται. Επίσης, αμφότεροι είχαν συνάντηση με την Επόπτρια για την Π.Ε. Πέλλας κα. Παπαδοπούλου με την οποία συζήτησαν το θέμα της επίσπευσης των αποζημιώσεων των αγροτών της Πέλλας και της Ημαθίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι «οι αγρότες πρέπει να αποζημιωθούν σύντομα και, σε κάθε περίπτωση πριν το Πάσχα». Από την πλευρά της η κα. Παπαδοπούλου διαβεβαίωσε τον κ. Θεοδωρίδη και τον κ. Καλαϊτζίδη ότι το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Τρίτη οι δικαιούχοι αγρότες θα έχουν πληρωθεί. Για το θέμα ο κ. Θεοδωρίδης θα έχει επικοινωνία και συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Έξαρχο.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές