pellatv
Live

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

Σύλληψη για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (19-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, ένας 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 100 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Συλλήψεις για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (19-09-2016) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αιφνιδιαστικό έλεγχο διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο σπίτι του σε γλάστρα, δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο και εκριζώθηκε.

Συνελήφθη χθες (19-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,4 γραμμαρίων, καθώς και 2 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής Χθες (19-09-2016) τα ξημερώματα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης στον Λευκώνα Σερρών, 3 άγνωστοι δράστες διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού παραβίασαν χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν  από το εσωτερικό του σύμφωνα με εκπρόσωπο της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ. Ακολούθως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που τους ανέμενε συνεργός τους και διέφυγαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Ληστεία Χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 3 άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν οικία που διέμενε ζευγάρι ηλικίας 85 ετών (γυναίκα) και 88 ετών και με την χρήση σωματικής βίας τους δέσμευσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διέφυγαν. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

20:54 - Συνέντευξη με τον Ευάγγελο Θωμά, πρ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολιτικής Προστασίας-Δημοτικό Σύμβουλο Έδεσσας στον PellaFm, 103,3

15:09 - Beyohd the Wanes ένα ντοκιμαντέρ παγκοσμίου προβολής για την κωπηλασία

14:55 - Η ‘Μάχη της Λάσπης’ έφερε ένα μεγάλο βραβείο στην Ακρολίμνη Πέλλας

13:23 - Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η Μαύρη Χήρα- του David Tristram σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου στην Αριδαία!

14:34 - Καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Έδεσσας στο Βαρόσι

21:39 - Αναζητώντας την Πέλλα στους παλαιούς χάρτες

21:33 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει ημεδαπό άνδρα στην Πέλλα, με τη ”μέθοδο του λογιστή”

21:27 - Δυναμική η φετινή συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη BEYOND Expo 2026

20:13 - Συνέντευξη με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού δήμου Πέλλας, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη στον pellaFm 103,3

16:17 - Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2026