pellatv
Live

Σέρρες: Φύτεψαν 29 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε θάμνους

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 64 και 19 ετών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών σε αγροτικές περιοχές των Σερρών, τα παραπάνω άτομα καλλιεργούσαν σε θαμνώδεις εκτάσεις συνολικά 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,8 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ εντοπίσθηκε και ποσότητα αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 1 κιλού και 220 γραμμαρίων.

Από τις οικίες και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ένα δοχείο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και υγρό μείγμα, για την παραγωγή χασισέλαιου, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 56,2 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα και εξοπλισμός (σκαπτικά εργαλεία, δοχεία, γάντια) που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

(φωτογραφία αρχείου)

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

10:46 - Χωρίς πρόγραμμα ο Δήμος Έδεσσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι – Η Έδεσσα στο προσκήνιο χάρη σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»

10:15 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου: Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό

10:14 - Νατσιός: «Η οικογενειοκρατία ταυτίζεται με τη διαφθορά και τη διαπλοκή»