pellatv
Live

Συλλήψεις δύο αντρών στην Πέλλα για κλοπές καταστημάτων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 46 και 48 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 25 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου του 2017, ο 46χρονος ενεργώντας με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν 3 φορές κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα γεωργικά προϊόντα αξίας πάνω από 11.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τα κλεμμένα προϊόντα προέκυψε ότι στη συνέχεια τα πούλησε στον 48χρονο.

Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εντοπίστηκε 36χρονος αλλοδαπός,για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 26 Ιουλίου 2018 διέρρηξε αποθήκη ιδιοκτησίας 45χρονου και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας 6.000 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν κρυμμένα σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”